Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra kurser som vi får.

Varför ska jag boka riskutbildning hos er?

Det finns 4 starka skäl att vända dig till oss när det är dax att boka din riskutbildning i Stockholm.

 • För det första har vi lång erfarenhet av körkortsutbildning. För närvarande är vi en av Stockholms mest populära utbildare av Riskettan. På vår trafikskola hjälper vi varje år hundratals elever att lyckas ta körkort.
 • För det andra är vi alltid väldigt prisvärda. Du kan jämföra våra priser med vilken annan utbildare som helst i Stockholm. Vi ger dig mest utbildning för pengarna.
 • För det tredje så håller vi våra kurser på tider som passar dig. Detta innebär att vi kan erbjuda riskutbildning även på kvällar och helger.
 • För det fjärde så lägger vi stor vikt vid pedagogiken. Detta innebär att vi alltid försöker anpassa vår utbildning efter dina individuella förutsättningar. Oavsett om du har svårt för språket, kämpar med dyslexi, eller har andra ”hinder” för att genomgå en konventionell utbildning, så har vi medel för att du ska nå dina mål.

Hur gör jag för att boka?

 1. Gå till sidan för Riskettan eller Risktvåan.
 2. Klicka på ”Boka-knappen”
 3. Denna leder dig till vårt bokningssystem där du snabbt får en överblick av lediga tider.
 4. Välj en tid som passar.
 5. Registrera dina uppgifter.
 6. Betala avgiften.
 7. KLART!

Jag har frågor som rör riskkurserna – vart vänder jag mig?

På den här sidan hittar du mycket information. Men vi kan förstås inte täcka alla spörsmål. Om du har fler frågor kan du kontakta oss. Ring eller skicka ett meddelande!